Bezoek de Wienerberger stand op Batibouw en win een actief weekend voor twee in de volle natuur!

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Loop dan zeker even langs op de Batibouw stand van Wienerberger. Daar vindt u alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Meteen kunt u deelnemen aan een wedstrijd waarmee een actief weekend voor twee in de volle natuur te winnen valt. Als kers op de taart krijgt u, als u achteraf keramische bouwproducten van Wienerberger koopt, ook nog eens een heel interessante korting.


Wienerberger verrast drie koppels op een puur natuur actief weekend.

Als u op de Wienerberger stand enkele korte vragen beantwoordt over welke producten uw voorkeur genieten, kunt u meteen deelnemen aan een exclusieve wedstrijd met als hoofdprijs een actief weekend in de volle natuur. Eigenlijk moeten we zeggen: hoofdprijzen, want er zijn in totaal drie Bongobons te winnen. Gegarandeerd een boost voor uw conditie.

Bovendien krijgt u tot 325 euro terug als u achteraf kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers koopt.

Als u de vragenlijst invult, krijgt u ook geschenkbonnen. Die geven recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt.

Er zijn drie geschenkbonnen die u samen 325 euro ristorno kunnen opleveren: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.

Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.

Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Afspraak in hal 5.

Afspraak dus op de Wienerberger stand centraal in hal 5, voor een boost van uw conditie én van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Voor meer info:

www.wienerberger.be/dossier-batibouw/batibouw-2019

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 21/02/2019 – 03/03/2019, hal 5, stand 309

Contacteer ons
Sabine Merlevede Communication - Marketing, Wienerberger NV/SA
Sabine Merlevede Communication - Marketing, Wienerberger NV/SA
Over Wienerberger

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd opgericht in Wenen in het jaar 1819. Intussen is de groep uitgegroeid tot één van de grootste baksteenproducenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. Wienerberger streeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. De Wienerberger groep is actief aanwezig in 30 landen en stelt in 203 fabrieken circa 14.000 werknemers te werk.

Zowel door interne groei als door acquisities heeft Wienerberger op de Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en -klinkers een sterke plaats ingenomen. Wienerberger België beschikt over 12 productievestigingen in ons land, met een totale personeelsbezetting van ca. 1.100 werknemers. De 18 kleigroeves liggen meestal in de nabije omgeving van de fabrieken. De hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk. Enkele bekende merknamen van de groep: Terca, Desimpel, Porotherm en Koramic.

Wienerberger
Kapel ter Bede 88
B-8500 Kortrijk